Προσοχή! Η Ιστοσελίδα www.georgejewellery.eu χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στον χρήστη. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στη σελίδα μας αποδέχεστε την λήψη των cookies. OK

Υπηρεσίες Ενεχυροδανεισμού

Εάν χρειάζεστε μετρητά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί να μην δοκιμάσετε τη νέα μας υπηρεσία ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟΥ;

Με αυτήν την απλή, γρήγορη υπηρεσία μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά για τα κοσμήματά σας, έχοντας τη δυνατότητα να τα αγοράσετε πίσω αργότερα. Η υπηρεσία ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟΥ έχει μηνιαία χρέωση για την ασφάλιση και φύλαξη των αντικειμένων σας.

Με την υπηρεσία αυτή έχετε:

  • Άμεσα μετρητά μέσα σε 5 λεπτά, χωρίς ταλαιπωρία
  • Τα αντικείμενά σας πίσω όποτε εσείς επιθυμείτε
  • Απόλυτη διαφάνεια, χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Ευελιξία αποπληρωμής του μηνιαίου τέλους υπηρεσίας

 

Πώς Λειτουργεί:

Φέρνετε τα αντικείμενα σας σε μας.

Εκτιμάμε τα κοσμήματά σας, συμφωνούμε το ύψος του ποσού που μπορείτε να αποκτήσετε για αυτά και παίρνετε τα μετρητά σας.

Τοποθετούμε τα αντικείμενά σας σε θυρίδες ασφαλείας και σας εγγυόμαστε το δικαίωμα να τα αγοράσετε πίσω ανά πάσα στιγμή, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Εντός του μήνα, μπορείτε να επιστρέψετε για να επαναγοράσετε τα αντικείμενά σας στην τιμή που σας πληρώσαμε για αυτά, συν ένα μηνιαίο τέλος για την υπηρεσία.

Μπορείτε να ανανεώσετε τη σύμβαση σας για επιπλέον 1 μήνα, με εφάπαξ δυνατότητα ανανέωσης. Αυτό συνεπάγεται την καταβολή του τέλους υπηρεσίας κατά τη στιγμή της ανανέωσης και κατά τη στιγμή της επαναγοράς.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ!